Ανταλλακτικά VW

Το τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών VW της ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α., διαθέτει πλήρη συλλογή ανταλλακτικών για όλες τις εκδόσεις, όλων των μοντέλων, κάθε χρονολογίας κατασκευής. Μέσω της on-line σύνδεσης με τις βάσεις δεδομένων των εργοστασίων παραγωγής, μας δίνεται τη δυνατότητα να βρούμε άμεσα το γνήσιο ανταλλακτικό που ταιριάζει απόλυτα στον τύπο του αυτοκινήτου σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά της VW σας εγγυώνται:

  • Κορυφαία Ποιότητα.
  • Επισκευές που διασφαλίζουν την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου και την ασφάλειά σας.
  • Μεγάλη διαθεσιμότητα.
  • Άμεση παράδοση.
  • Εγγύηση δύο χρόνων.
  • Οικονομία.

Τα γνήσια ανταλλακτικά της VW έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, ώστε να έχετε ό,τι καλύτερο για το VW σας.

Με το Πρόγραμμα Ανταλλαγών Ανταλλακτικών σας δίνεται η δυνατότητα, σε αρκετές κατηγορίες ανταλλακτικών, να αγοράσετε σε πολύ χαμηλές τιμές αν διαθέσετε το παλιό σας ανταλλακτικό στην Kosmocar. Τα μέρη που μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν θα αποτελέσουν βάση για τα καινούργια ανταλλακτικά της Volkswagen.

Το πρόγραμμα αυτό σας εξασφαλίζει οικονομία και επιπλέον δεν επιβαρύνεται το περιβάλλον καθώς τα ανταλλακτικά αποσύρονται και ανακυκλώνονται.

Οι ίδιοι οι κατασκευαστές του αυτοκινήτου σας, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των αναταλλακτικών και παρέχουν για αυτά εγγύηση 2 ετών.

Με πρόθεση την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας του πελάτη θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες. Εσείς απλά απολαύστε τις.

ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α.


2 χλμ Δράμας - Καβάλας
τ.κ. 66100, Δράμα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 25210 57454 & 25210 57455
Φαξ: 25210 57456

Ωράριο Λειτουργίας
Έκθεσης / Συνεργείου / Ανταλλακτικών
Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30 – 16:30