ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α.

Στη Δράμα το 1962, και στην οδό 1ης Ιουλίου 24, ο ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ, ξεκινάει την εμπορία και service της Volkswagen, στη Δράμα και αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση τη VW.

Ο ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ, την εποχή εκείνη, είναι από τους πρώτους αντιπροσώπους με επίσημη έγκριση πώλησης και παροχής υπηρεσιών από την Volkswagen.

Από την 1η ημέρα ίδρυσης της εταιρείας στόχος του κ. ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ ήταν η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με στάνταρ υψηλής ποιότητας στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Γι΄αυτό το λόγο, από την 1η ημέρα ίδρυσης της εταιρείας, τόσο ο ιδρυτής της εταιρείας όσο και τα στελέχη στα τμήματα πωλήσεων και συνεργείου συμμετέχουν σε συνέδρια και ημερίδες.

Η ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α., το 2001, μετά από μια επιτυχημένη πορεία ως επίσημος αντιπρόσωπος της Volkswagen, επιλέγεται από την Kosmocar, και ως επίσημος αντιπρόσωπος της Audi για το Ν. Δράμας και ανοίγει την 1η έκθεση της Audi στη Δράμα στην Εθνικής Επαναστάσεως 17.

Οι τιμητικές διακρίσεις, για την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, διαδέχονται η μία την άλλη. Το 1986 απονέμεται στην εταιρεία η τιμητική διάκκριση της "ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ" και το 1994 απονέμεται το ανώτερο παγκοσμίως βραβείο για αντιπροσωπεία VW-Audi, η "ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ".

Σήμερα η ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α. αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον κλάδο του αυτοκίνητου μεταξύ των αντιπροσώπων της VOLKSWAGEN. Διαθέτει ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο κάθετο συγκρότημα γερμανικών προδιαγραφών,όπου τόσο η κατασκευή, όσο και η λειτουργία, οι υπηρεσίες, τα προϊόντα που παρέχει και η εξυπηρέτηση των πελατών χαρακτηρίζονται από τα αυστηρά γερμανικά πρότυπα.

Η έκθεση της Volkswagen διαθέτει όλη την γκάμα των μοντέλων, σε διάφορες εκδόσεις, διευκολύνοντας έτσι την επιλογή των υποψηφίων πελατών. Ειδικευμένοι πωλητές, πλήρως ενημερωμένοι για κάθε μοντέλο, είναι στη διάθεση των πελατών για την άμεση και εμπεριστατωμένη ενημέρωσή τους. Με πρόθεση την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας του πελάτη αλλά και με σεβασμό για κάθε άποψή του για το αυτοκίνητο που αποκτά, η ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α. έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001.

Με περισσότερα από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας η ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α. συνεχίζει προσφέροντας τις υπηρεσίες της και εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των πελατών της

Συμμετοχή σε συνέδρια και ημερίδες από την 1η ημέρα ίδρυσης της εταιρείας

Η ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α., το 2001 ανοίγει την 1η έκθεση της Audi στη Δράμα στην Εθνικής Επαναστάσεως 17.

Τιμητικές διακρίσεις
  • ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΑΔΑΜΑΝΤΙΝΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Χρυσή Καρφίτσα
Απονομή Χρυσής Καρφίτσας
Διάκριση 25 Χρόνια

ΑΓΑΠΙΟΣ ΚΑΛΠΑΚΟΓΛΟΥ Α.Ε.Β.Ε.Α.


2 χλμ Δράμας - Καβάλας
τ.κ. 66100, Δράμα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 25210 57454 & 25210 57455
Φαξ: 25210 57456

Ωράριο Λειτουργίας
Έκθεσης / Συνεργείου / Ανταλλακτικών
Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30 – 16:30